2010. április 3., szombat

Boldogság:)


csupa boldogság vesz körül engem ezen a hétvégén...:) milyen jó...
Örülök, hogy Valaki meghalt énértem, hogy nekem ne keljen,
Valaki, aki magára vette Isten haragját és igy nem én kellett elhordozzam,
Öröm, hogy ez a Valaki nem maradt a sirban, hanem feltámadt és él, és ezért vele élek én is!!!
Ez az örömöm Jézus!!:)
aztán együtt a családom:) ma hajnalban érkeztek haza Erzsébeték...de jó volt megébredni a szeretett hangokra..csak úgy zengett a ház..aztán minden elcsendesedett...mindenki aludt tovább:Dés a reggel együtt:) szuperrr nagyon szeretem ezt!:)
és a szép tavaszi idő, hát gyönyörű! jobb kinnt lenni mint bennt. Ma is többet voltam odakinnt mint idebennt:):D aztán felnéztem a kertbe és milyen szépek a virágba borult kajszibarack fák...hát komolyan mindennek csak örülni lehet és szeretni!:)
aztán jó itthon:) már csütörtök este itthon vagyok és olyan jó volt hazaérni:D és tegnap a gyüliben nagyon jó volt. Az érintette meg a szivem, hogy Jézus énértem halt meg, miattam és helyettem!!!
és este pedig voltunk egy kicsit futni a lányokkal( az én aranyos unokatestvéreimmel=):D a végén már inkább csak sétáltunk hazafelé és beszélgettünk, hiszen annyi mondanivalónk, megosztanivalónk van:D az idő telik és néha elszakit bennünk, de mindig onnnan tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk:) remélem mindig igy lesz...a tegnapi este szép emlék maradt és legalább majd lesz miről mesélni...:D
most meg készülünk az ünnepre! szeretném a lelkemet is késziteni:) megalázni és oadadni, hogy Isten használja, formálja!
Magasztaljuk Istent!:)
U.I Orsi lemaradt a képről, mert ő volt a fényképész! köszi Orsi:) csak telefon volt nálunk, de igy is jó és sikerült megörökiteni a pillanatot:) képen Hermina, Reni és Én:)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Heidi!
    Örülök Veled! Jó olvasni soraidat...
    Kívánok a továbbiakban is áldott ünnepet és áldott együttlétet. Sok-sok örömöt!
    Puszi!!:*

    VálaszTörlés
  2. Áldott ünnepet kivánok én is neked!

    VálaszTörlés