2009. december 8., kedd

Reggel

kicsit nehezen ment a felkelés és magamban kismillió okot találtam arra nézve, hogy ma reggel ne menjek kurzusra....de egyik sem volt eléggé meggyőző:P tehát kivakartam a csipát a szememből:D kiugrottam az ágyból, gyorsan felöltöztem és szaladtam egyetemre, vagyis először a villamos után..:D de elértem:) Hát hosszú nap volt a mai nap, reggel 8tól 4ig egyetem, de a holnapi nap még hosszabb lesz:) de nem csüggedünk:D annyira jó tapasztalni azt, hogyha Istent kérem akkor Ő megadja az aznapra való örömadagot:D:D:Dés tudok örülni, nem vagyok szomorú..manapság olyan ritka a boldog ember...
teszt teszt hátán lesz és mindjárt itt is van a szeszió...most minden tanár iratni akar a diákokkal, szegény mi:P nem fogok unatkozni hétvégén:)
Olyan hálás vagyok az igazi barátokért:) annyira jó, hogy vannak nekem és hogy én is barát lehetek, ez annyira csodálatos érzés:) ma ismét rádöbbentem erre...:D és öröm van a szivemben, azért, hogy vannak nekem:)
Közben egy dalocskát dúdolgattam ma, meg a napokban, már hétvége óta, amit a Muzsika hangja cimű filmben láttam. A film Trapp kapitányról és gyerekeiről szól és h hogyan lesz a nevelőnőből anya, aki méghozzá apáca is és hogy miken mennek át...ebben a filmben van az az ének, hogy EDELWEISS( havasi gyopár), amely nekem annyira tetszik.
http://www.youtube.com/watch?v=PfyChWVCXYU
http://www.videoplayer.hu/videos/play/123865
ez a két link talán odavezet:D remélem jól másoltam be:D
hát áldott dutánt továbbra is mindenkinek:)
:):):):):):):):):)::)):):):):):))

4 megjegyzés:

  1. nekem is tetszik a kisgyopáros ének, emlékszem mi másadikban tanultuk magyarul, és úgy megmaradt ez a kis ének bennem...

    VálaszTörlés
  2. igen? és megtudnád nekem szerezni magyarul a szöveget? mert én csak igy ismerem...előre is köszi:D

    VálaszTörlés
  3. persze, de csak fejből, és nem biztos, hogy teljesen pontos lesz, na de az emlékezetemben, igy maradt meg magyarul:
    Kis gyopár kis gyopár, minden reggel ha látlak
    Hófehér kisvirág légy áldás az én házamon
    Havon nőtt kis fehér virág
    Nőjj mindig ezen a tajon
    Kis gyopár kis gyopár légy áldás az én házamon!
    -azt hiszem az egyik légy áldás az én házamon más volt, de már nem ugrik be, hogy mi?...

    VálaszTörlés